DRUMS

NO DRUMS NO GROOVE! Als drummer geef je niet alleen
het tempo aan maar bepaal je in grote mate de groove van het nummer.

VICTOR DE BOO Autodidact drummer. Volgde later nog klassiek slagwerk aan het Conservatorium van Groningen. Heeft jarenlange ervaring in popmuziek, funk, fusion, bigband, jazz, in studiowerk en theaterproducties. Speelde mee op vele lp’s en cd’s en toerde over de hele wereld. Is iedere zondag te beluisteren tijdens de roemruchte jazzsessie in cafe De Engelbewaarder te Amsterdam.
ULI GENENGER Studeerde klassiek slagwerk en jazz in Düsseldorf, New York, Berlijn en aan het Conservatorium van Amsterdam (2e fase). Speelt nu vooral met Fidan (jazz met turkse invloeden), Troglodytes (jazzrock) en Full Fathom Five (moderne jazz). Gespecialiseerd in jazz en latin maar je kunt beslist jouw eigen favoriete muziekstijl bij hem leren.
KEEZ GROENTEMAN Studeerde aan het conservatorium van Tilburg af in de richting lichte muziek. Hij is van huis uit popdrummer en drumt in de sixtieband De Biet. Behalve drummer is Keez (bas)gitarist, toetsenist en songwriter. Bands waarin hij speelt zijn Disconspiracy, High the Moon en Lola Kite. In 2010 verschijnt het debuutalbum van Lola Kite waarvoor Keez alle liedjes schreef.

« Terug

informatie drumles

adres popschool amsterdam