INFO

POPSCHOOL AMSTERDAM IS IN 1992 GESTART MET HET GEVEN VAN LESSEN IN POPMUZIEK. Het idee achter de lessen is: popmuziek speel je in een groep. Iedereen kan thuis muziek maken en overal kun je muziekles krijgen maar popmuziek is het leukst als je speelt in een groep of in een band. Op POPschool Amsterdam worden groepen en bands gevormd. Er wordt gewerkt op verschillende niveaus. Individueel les kan uiteraard ook.

ORGANISATIE POPschool Amsterdam is een particulier initiatief, een eenmanszaak; nooit 1 cent subsidie aangevraagd, toch redelijke tarieven. Docenten zijn eveneens ondernemer en daarnaast actieve (pop)muzikanten.
LESTIJD Groepslessen duren 55 minuten met 4; 40 minuten
met 3; en 30 minuten met 2 leerlingen. Individuele lessen duren 30 minuten. Je hebt een keer per week les op een vaste dag en een vaste tijd.
LESSEN zijn van maandag t/m vrijdag van 15.00 - 22.00 uur en op zaterdag vanaf 11.00 uur.
KOSTEN Tarieven zijn vanaf € 257,- tot € 432,- per seizoen afhankelijk van de lesvorm.
BETALING Het lesgeld wordt per seizoen berekend en dient bij aanvang van de lessen voor het gehele seizoen te worden betaald.
SEIZOENEN zijn van 1 september t/m 15 februari en van 16 februari t/m 31 augustus. Op POPschool Amsterdam schrijft een leerling zich ieder seizoen opnieuw in.
STARTEN MET LES Aan het begin van het seizoen maar zolang er plaats is ook tijdens het seizoen. 
OPTREDENS Het podium hoort erbij. In de lessen wordt naar presentaties toegewerkt. 
VAKANTIES Kerstvakantie (2 weken), Meivakantie (1 week) en Zomervakantie (6 weken).
AANMELDEN Een inschrijfformulier kun je aanvragen bij het vakje “info aanvragen” op deze webside of je belt 020-6947735. 
BELLEN POPschool Amsterdam is in ieder geval tussen 15.00 - 19.00 uur telefonisch bereikbaar. 020-6947735.

« Terug

info

adres popschool amsterdam