PIANO KEYBOARD

ALS TOETSENIST BEN JE DE MULTI-INSTRUMENTALIST VAN DE BAND. Je kunt allerlei effecten de zaal in jagen, een funky groove neerzetten en tegelijk vliegensvlug over je toetsen racen. POPschool Amsterdam geeft je de kans om alles uit je instrument te halen. Ook pianisten pur sang kunnen bij POPschool Amsterdam terecht.

JACQUIE HUIBERTS Geeft les sinds ‘88. Methodiek vindt zij belangrijk. Na een lange reeks van voornamelijk solo-optredens (zang/piano/keyboard) en straattheater is zij zich meer en meer gaan toeleggen op het docentschap. Jacquie geeft pianoles en zangles. Zij componeert en arrangeert. Nina Simone zei over haar: “She has a heart for the music”.
WALTER LAMPE Pianist en componist. Opgegroeid in Australië waar hij in Sydney de jazzopleiding aan het Conservatorium deed.
Lampe leidde verschillende hard-bop groepen. In de jaren ’90 vestigde Lampe zich in Nederland waar hij zich specialiseerde in geïmproviseerde muziek. In de pers wordt Walter Lampe geroemd om zijn energieke, swingende stijl. Gespecialiseerd in
jazz, ook veel ervaring met blues, pop, soul en funk.

« Terug

informatie piano keyboardles

adres popschool amsterdam