ZANG

ALS ZANGER(ES) NEEM JE EEN PROMINENTE PLAATS IN OP HET PODIUM.
Iedereen kan zingen, maar ben je jezelf ook bewust van wat er allemaal mogelijk is met de stem? Daarom veel aandacht voor techniek en timing.

MARJOLEIN VAN DEN HOMBERGH Singer/songwriter.
Studeerde aan het Hilversums Conservatorium (Zang Lichte Muziek). Zingt al in bands vanaf 1979. Marjolein schrijft eigen nummers en begeleidt zichzelf op piano. In 2006 bracht zij haar eerste cd uit. Gespecialiseerd in pop, maar ook soul, jazz, rock
en andere stijlen kun je bij haar leren.
JACQUIE HUIBERTS Geeft les sinds ‘88. Methodiek vindt zij belangrijk. Na een lange reeks van voornamelijk solo-optredens (zang/piano/keyboard) en straattheater is zij zich meer en meer gaan toeleggen op het docentschap. Jacquie geeft pianoles en zangles. Zij componeert en arrangeert. Nina Simone zei over haar: “She has a heart for the music”.
ERWIN VAN MOTMAN Studeerde aan het Zwolsch Conser-vatorium. Heeft zich via de jazz, gospel en soul en optredens met o.a. Edsilia Rumbley, Salt, Berget Lewis, Gare du Nord en met Re-union (Eurovisie Songfestival 2004) ontwikkeld tot een veelzijdig zanger en een inspirerend docent. Schrijft eigen repertoire en studeert momenteel zelf aan de Klein Kunst Akademie.
ADRIANA ROMIJN Al in haar Hilversumse conservatoriumtijd won Adriana de Wessel Ilkcen prijs, voor het meest veelbelovende jazztalent. Adriana zingt veel en veelzijdig: van klassiek, gospel, soul, pop tot r&b op Nederlandse en buitenlandse podia met o.a. Angie Stone, G-Spott, Replay, Trijntje Oosterhuis. Vocalcoach bij o.a. het tv-programma Just The Two Of Us en van Marco Borsato. Was zelf finaliste in het Songfestival.
REBEKKA THENU Studeert aan het Conservatorium van Amsterdam. Gespecialiseerd in jazz, soul en pop. Zong bij The Proov (hiphop), producer Jay-Soul, Berget Lewis (gospel) en jazzquintet Quincey. Zong op het album van Benny Sings en de DVD “Holy Pleasure” van Boris. Is momenteel bezig met haar eigen repertoire en cd.

« Terug

informatie zangles

adres popschool amsterdam